Kedves Látogató!

Köszönöm, hogy üzenetével segíti munkámat!
Remélem, honlapom elnyerte tetszését, és máskor is ellátogat ide!

Vendégkönyv

Völgyi Sándor

Szia Józsi!
Örülök, hogy írtál!
Küldtem emailt...

Arató József

Kedves Sándor!
Mostanában (szomorúságomra, mert bíztató hozzászólásaid főleg az ilyen kezdőknek, mint én is sokat jelentenek) nem nagyon látlak viszont a madaras oldalon, így itt követem a munkásságodat! Nagyon tetszett a kakukkos beszámolód és a fotók.
Egyből elhatároztam, hogy előbb vagy utóbb nekem is lesz egy kakukkfotóm. Már egy ideje figyelek is egy helyet, ahol szinte mindig hallom őt (őket). El is kezdtem utána nézni, hogy mit is jelent az, hogy be lehet "hívni" a madarat (legalább is meg lehet próbálni), de nem nagyon találtam erre utaló megoldást. Tudnál egy-két rövid tanító instrukciót adni ehhez. Ne haragudj, hogy ezzel zavarlak, de az én ismeretségi körömben egyedül vagyok ezzel a szenvedéllyel, így nincs kitől élőben tanulnom.
Köszönettel és tisztelettel!
József

Völgyi Sándor

Szia Laci!
Így igaz, mindig érhet meglepetés. :)

Wágner László

Szia Sanyi!
Hétfőn - azaz 29-n a Kisinci holtágnál turbékolt a kék galamb. Nagyon meg lepődtem. Nem egy szokványos hang itt a Dráva-síkon. Igaz, hogy itt is van fekete harkály, de a kék galamb nem fészkel. Szóval, ahogy Te is mondtad: "Bárhol-bármi-bármikor!"
Laci

Völgyi Sándor

Szia Laci!
Most látom csak, hogy írtál!
Igen, nem olyan egyszerű a poszméhvadászat, mint elsőre látszik. :) De jó móka, az biztos. Biztosan folytatom még.

Wágner László

Szia Sanyi bácsi!

Gratulálok a poszméhekhez!
Amikor olvastam a Békalencsében, hogy gyűjthetjük az előfordulásokat, én is próbálkoztam. Sajnos nagyon izgága népség. Mire beélesített e telefonom, már csak a virág volt a képen. Egy földi poszméhről sikerült jó fotót készítenem, mert fogva tartotta egy fehér karolópók, de legalább szolgálhatta a tudományt amellett, hogy táplálta a pókot.
Sok sikert tavasszal a hiányzó fajokhoz!

Laci

Feri

Köszi

Völgyi Sándor

Szia Laci!
Időrendben haladok. Hamarosan arról is szó lesz. :)

Wágner László

Szia Sanyi!
Mi a helyzet a nádi farkassal? A képek láttán azt hittem arról is írsz valamit :(
Laci

Völgyi Sándor

Szia Bence!

Ne csináld már, zavarba jövök. :)
Jól esnek a kedves szavaid, köszönöm! Részemről a szerencse, hogy láthattam kibontakozni egy fiatal tehetséget!

Mánfai Bence

Szia Sanyi!

Eddig valahogy mindig kimaradt, hogy írjak a vendégkönyvedbe, de most, hogy zsinórban elolvastam a Jegyzetek menüpont alatti összes Beszámolót, úgy éreztem, hogy ennek is eljött az ideje.
A fotóid és írásaid számomra mindig többet jelentettek a puszta virtuális élménynél. Valószínűleg a többé-kevésbé közös fotós helyszínek is közrejátszottak ebben, de valahogy mindig példaképként tekintettem rád, aki megmutatta, hogy aránylag kicsi mozgástérrel, de rengeteg befektetett munkával micsoda dolgokat létre lehet hozni, meg lehet valósítani.
Nem ragozom tovább, nagyon örülök, hogy személyesen is ismerhetlek, gratulálok az eddigiekhez, és sok sikert kívánok a jövőre nézve!

Üdv.
Bence

Völgyi Sándor

Kedves Judit!
Örülök, ha a túravezetés emlékezetes maradt. Minden évben van két túra, amit én vezetek. Hátha egyszer lesz olyan, ami alkalmas időben kerül megrendezésre.
A reklámot pedig köszönöm! :)

Bereczky Judit

Kedves Sándor!

Évekkel ezelőtt találkoztunk személyesen, amikoris a Pellérdi-halastavak madárvilágát magyarázta és mutatta be végtelen türelemmel az "aszfaltvilágból" érkezőknek. Azóta is mindig figyelem a Duna-Dráva Nemzeti Park honlapját, mikor lesz Ön a vezető, de valamilyen (számomra) érthetetlen okból az utóbbi években azt augusztus 20. körülre szervezik, amikor nekünk a szállodai árak megfizethetetlenek (Budapestről előző nap el kell indulni). Így évek óta marad (nap, mint nap) a blogkövetés. Köszönöm, hogy újra belefogott a (gondolom nem csak nekem) léleksimogató tevékenységébe. Nagyon szépen köszönöm, és (utólagos) engedelmével "riasztom" a természetkedvelő ismerőseimet, hogy ez az, amit érdemes követni.

Tisztelettel:
Bereczky Judit

Völgyi Sándor

Kedves Judit!

Köszönöm az aggódó érdeklődését, de egyéb elfoglaltságaim miatt nincs időm most a blogírásra. Tervezem a folytatást, de egyenlőre nem tudom, hogy mikor és milyen módon.

Üdvözlettel, Sándor

Bereczky Judit

Sándor, kedves

szomorúan veszem tudomásul, hogy ez a "relax" túl hosszú időre távol tartja Önt a blog folytatásától (nap, mint nap erre "járok", hátha ...). Kérem szépen törölje a gyógyszerreklámokat a vendégoldalról. Jó egészséget kívánva maradok tisztelettel: Bereczky Judit

Völgyi Sándor

Hello!
Thanks for the kind words! You can here inquire about naturphotography trips in Somogy:
http://stvsz.com/termeszetfotozas/

Chris Ipenburg

Hello,
What a nice website and fun, exciting stories. The results are great, beautiful photos. I had to view everything with Google Translate because I do not speak Hungarian, I am Dutch. We regularly stay at home in Kisgyalan (Somogy) Maybe you have tips. Cheers Chris

Völgyi Sándor

Szia Gábor!
Tudod, kell néha egy kis relax. :)

Nagy Gábor

Sanyi!

Már nagyon várom - és ezzel aligha vagyok egyedül!!! - az új képeket!!!!

Üdvözlettel: Nagy Gábor

Kálmán Lászlóné

Remélem nem probléma ha megosztom egy vershez a fotót. Ha problémát okoz leveszem https://www.facebook.com/Vers-mindenkinek-495144830500776/itt szeretném feltenni üdvözlettel Gabi